تبلیغات
جستجو
پیوندهای روزانه
لینک دوستان
امکانات جانبی
تاریخچه بستنی خشک
بستنی خشک از جمله شیرینی های سنتی شهر تبریز است که مواد اصلی آن شیر، شکر، نشاسته بوده و روی آن را با پودر پسته تزئین می کنند.
بستني خشك را اولين بار علي اكبر صداقت مدير و مالك قنادي صداقت در بازار صفي در سال ١٢٨٩ هجري شمسي پخته است.گويا اين قنادي اولين قنادي تبريز بوده است که اتحادیه قنادان تبریز را با همکاری مدیریت وقت قنادی رکس تبریز(صادق اکرامی)تاسیس کرده است. فرزندان و نوه هاي علی اکبر صداقت همچنان تنها توليد كننده بستني خشك و بزرگترين توليد كننده ساير سوغات شهر تبريز (ريس،نوقا،تسبيحي،راحت الحلقوم)هستند.
بستني خشك جايگزين مناسبي براي قند مي باشد و استفاده از اين شيريني خوشمزه بجاي قند بسيار مورد پسند ميباشد
این شیرینی طرفداران زیادی دارد و از جمله سوغاتی های محبوب شهر تبریز می باشد.
بعضی به غلط این شیرینی را با سوت شیرنیسی اشتباه می گیرند ولی این شیرینی در بین اهالی تبریز نام سنتی خاصی ندارد و سوت شیرنیسی نامی است که در تبریز برای اریس استفاده می شود
مطالب مرتبط
ورود کاربران
عضويت سريع
چت باکس
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
پشتيباني آنلاين
آمار
کل مطالب : 2
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 3
ورودی امروز گوگل : 1
ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز : 2
آي پي ديروز : 1
بازدید هفته : 13
بازدید ماه : 43
بازدید سال : 2330
بازدید کلی : 6258
اطلاعات شما
آی پی : 3.147.62.5
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز :